onsdag 17 februari 2010

Present

Eftersom Hanna ska bort på min födelsedag så har jag redan fått min födelsedagspresent. Ett lapptäcke Hanna själv gjort i slöjden. Det är jättefint och skönt att ligga på.



Om ni ser kanten bakom mig där ska ni veta att den var jättegod! Inte för att jag tuggat på den

Sen så löper jag fortfarande och det är verkligen jättejobbigt! Alla otäcka pojkar är på mig! Jag får inte heller ligga i Hannas säng för då blir det blodfläckar i hennes vita sängkläder.
Som ni ser så har jag en ny textstil och ny mall. Snyggt va? Ni är dåliga på att kommentera igen nu också -.-' :o)

Om ni undrar vad alla olika tecken är (-.- t.ex) så är det olika smilisar som Hanna lärt mig.

Hoppas ni har det bra så hörs vi snart igen!

2 kommentarer:

  1. Tjena Syrran!
    Tänkte skicka en liten hälsning från mitt nya hem. Var lite blyg först men nu känns det bra. Här bor en gammal gubbe som heter Pinocchi. Tycker inte att han har så lång näsa men urrrsch
    vad han stinker i mun. Tandborste vet han nog inte vad det är. Men han är jättesnäll!! Idag har jag fått en ny kompis som heter Skrållan. Det var lite kul att springa över henne i snön men då blev hon arg så jag fick hitta på lite andra lekar. Sen bor här 5 äldre tanter som verkar ok. Anne-Marie som min nya matte heter tycker att jag är jättelugn. Har väl inte visat min värsta sida än hihi. Kram Bill

    SvaraRadera
  2. Hej Syrran,

    Vilket fint täcke, man blir avundsjuk. Jaså du har också fått första löpet nu. Inget vidare tyckte jag när jag hade mitt vid nyår. Nu är det över och jag är i toppform, även om all snön har gjort promenaderna lite kortare så är det jätteroligt att skutta i snö.

    Sköt om dig

    Kajsa

    SvaraRadera