fredag 11 september 2009

Småsyskonen

Tjabba!
Jag har ju lovat att jag skulle skriva om mina småsyskon när dom börjat göra lite mer saker, och hänt lite mer med dom. Det hade jag glömt bort. Förlåt! Men nu ska skriva om dom. Dom har ju såklart fått ögon. Dom är redan sex veckor ungefär. Dom har börjat gå runt och busa och leka med varandra. Igår så var dom faktiskt ute för första gången! Först var det lite läskigt tyckte dom men sedan så var dom runt och lekte. Den som var tuffast skulle såklart vara en hane! Han heter Fabian, men alla kallar honom för Fabbe. Den som var fegast var också en hane faktiskt! Stormatte kallar honom för Valdemar. Men efter ett tag så lekte han med dom andra också. Dom är riktigt ilskna av sig! Morrar och slåss med varandra hela tiden!

Var nog allt om dom som jag kom på idag! Just en sak till! Hör här! Dom ÄTER inte! Dom tycker det äckligt! Ärligt talat så älskar jag faktiskt mat!
Jaja! Var allt för idag! Ha det gött!

1 kommentar:

  1. Hejsan syrran! Jag ser att du har det bra och att vi har fått halvsyskon. Var inne på hemsidan och kollade och de var faktiskt också var söta. Pappa har blivit champion, det måste väl betyda att vi också kan bli det? Du har ju redan börjat med utställning och blivit vald till snyggaste tjejen. Grattis! Pussa alla från mig, så hoppas jag att vi ses snart igen. Och glöm inte att hälsa till Johan & Nina.
    Kram Kajsa

    SvaraRadera